LO-CO-MOTION  

persoonlijke trainingsadviezen, testen en clinics over conditietraining

 

activiteiten

actueel

introductie

home

 

 

 

INTRODUCTIE

Jan Eversdijk begon zijn sportieve leven bij de plaatselijke  voetbalvereniging. Tot zijn 17e jaar was voetbal zijn grote passie. Daarna werd overgeschakeld op atletiek. Van 1971 - 1975 Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Op nationaal niveau actief als atleet op o.a.  hink-stapspringen, 400 meter, 400 meter horden en 800 meter.

Vanaf 1980 actief als trainer van  jeugdgroepen bij A.V.'56 uit Goes. In die jaren deed hij ervaring op als trainer van een flinke groep jeugdatleten, die behoorden tot de nationale jeugdtop. Bij de K.N.A.U. cursussen trainer-coach B algemeen en specialisaties sprint/horden en springen gevolgd.

Vanaf 1988 docent bij CIOS Goes-Breda, voor o.a. atletiek, conditietrainer(spelsporten) en trainingskunde. Tijdens deze periode werd lesmateriaal ontwikkeld  voor atletiek, warming-up, loopscholing,  aėroob-, anaėroob lactisch- en alactisch uithoudingsvermogen, krachttraining, snelheidstraining, periodisering etc.
In mei 2001 werd de cursus “Loop- en conditietrainer Voetbal” van de International Academy for Physical Footballtraining afgerond (Basis-, de Gevorderden- en de Specialistenmodule)

In 2000 gestart met LO-CO-MOTION, om kennis en ervaring op professionele wijze over te kunnen brengen naar sportclubs, trainers en sporters. 

Vanaf 2003 actief op racefiets en ATB. Eerst conditietrainer van jeugdgroepen bij ATB-vereniging X-treme en daarna gestart met persoonlijke trainingsadvisering van ATB-ers en wielrenners.

 

 
 

clinics

advisering

conconitesten

publicaties

trainingsadvies voor ATB en wielrennen

materiaal