LO-CO-MOTION  

persoonlijke trainingsadviezen, testen en clinics over conditietraining

 

activiteiten

actueel

introductie

home

 

 

 

ACTIVITEITEN 

LO-CO-MOTION
is een éénmansbedrijf dat zich richt op het verzorgen clinics op het gebied van conditietraining, conditietesten en (persoonlijke) trainingsadviezen voor mountainbikers en wielrennersTRAININGSCHEMA'S VOOR MOUNTAINBIKERS EN WIELRENNERS
Lo-co-motion kan voor ATB-ers en wielrenners een complete trainingsbegeleiding bieden die o.a. bestaat uit een intakegesprek, persoonlijk trainingsplan en trainingsschema's per maand

CONCONITEST
Lo-co-motion heeft de mogelijkheid om de persoonlijke anaërobe drempel te bepalen door middel van een Conconitest op de fietsergometer.

TRAININGSADVIEZEN
Trainers, sporters en overige geïnteresseerden kunnen zich tot Lo-co-motion wenden voor adviezen op trainingskundig gebied.

CLINICS 
Lo-co-motion verzorgt op locatie "maatwerk" clinics voor (club)trainers. De inhoud van een clinic wordt in overleg  vastgesteld.

PUBLICATIES
Publicaties van Lo-co-motion  zijn o.a.  "Loopscholing voor atleten en spelsporters", Training met de Speedladder. Ook worden artikelen verzorgd voor vakbladen (o.a. Sportmassage Internationaal). Ook  op het gebied van kracht-, snelheid-, uithoudingsvermogenstraining, lenigheid, periodisering, warming-up zijn syllabi geschreven die geschikt zijn voor gebruik bij clinics.

 

clinics

advisering

conconitesten

publicaties

trainingsadvies voor ATB en wielrennen

materiaal